Latest Movie :
abuzittin

Boys Over Flowers (Fragman)

Boys Over Flowers

 Tür: Romantik, Dram , Komedi
Bölüm :24
Yönetmen : Jeon Ki-sang, Gi-sang Jeon
Yapımcı : Jun Ki-sang, 
 Yıl : 2009
Oyuncular: 
Lee Min-ho, Hyun-joong Kim, Bum Kim, Kim So Eun, Hye-sun Koo, Joon Kim, Chae-young Han, Kim Bum, Ee-cheol Jeong, Lee Min Jeong, Ahn Suk Hwan, Park Soo Jin, Hyun-joo Kim, Si-young Lee, Koo-Hye-Sun , So-eun Kim, Jin-bin Park, Gook Ji Yeon, Hye-yeong Lee, Jung Ho Bin, Ye-jin Lim, Jang Ja Yeon, Kim Ki Bang



ÖZET 
Makino Tsukushi, Eitoku Gakuen'e giden yoksul bir öğrencidir. Okulun en saçma durumu ise; zengin ve ayrıcalıklı olan F4 ya da diğer bir adıyla Flower Four (Çiçek Dörtlüsü) tarafından yönetilmesidir. Eğer bir öğrenci, F4'e saygısızlık yaparsa (Doumyouji en ufak birşeyde bile sinirlenen bir tiptir.) dolabına bir kırmızı kart yerleştirilir ve kimse kırmızı kart alan kişiyle konuşmaz. Ayrıca tüm okul tarafından yapılan zorbalıklara mağruz kalır ve okuldan atılmaya çalışılır. 
Makino, sakince bu tuhaf günlerin geçmesini ummakta ve biran önce mezun olmak istemektedir. Bir gün arkadaşının başı, Doumyouji'nin üzerine yemek dökmesinden dolayı belaya girer. Arkadaşını savunur. Sonraki gün, Makino o korkulan kırmızı uyarıyı alır. Makino, bu işkenceyi çekmeyi düşünür ve ne olursa olsun okulda kalmayı kararlıdır. Çünkü; kendi değişiyle o sert yabani bir ottur (Tsukushi'nin anlamı sert yabani ot anlamına gelmektedir.) F4'a karşı savaş açar. Durumun kötü bir yanı vardır; grubun üyelerinden biri olan Hanazawa Rui'den hoşlanmaya başlamıştır, fakat ezeli düşmanı Domyoji Tsukasa da Makino'dan hoşlanmaya başlamıştır.

Fragman 


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. . - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Free Blogger Template